FAQ

Voinko myydä kirjojani The Northern Pearl?

Joo. Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan saadaksesi lisätietoja.
 0 

Voinko ladata The Northern Pearl oppimateriaalia?

Vastaus on ei. Koska kaikki The Northern Pearl opetussisältö on tekijänoikeuksien alaista, on laitonta levittää materiaalia tai käyttää sitä kaupalliseen tarkoitukseen. Ellei kurssin opettajat tai tekijät ole antaneet lupaa tällaiseen aineistoon.
 0 

Voinko käyttää yhteistä tietoa -osaa?

Joo. Voit vapaasti käyttää sisältöä uudelleen, mutta et käytä tätä sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin.
 0 

Voinko käyttää The Northern Pearl -toimintoa?

Joo. Sinulle annetaan oikeus myyjälle ja voit luoda oman myymälän. Tilin myöntämisedellytykset ovat tiedot tilinomistajista, henkilökorttien numeroista ja luotto- / pankkikorteista kaupankäynnin suorittamiseksi kerroksessa.
 0 

Voinko käyttää rekrytointitoimintoja The Northern Pearl?

Joo. Työnantajille annetaan oikeus käyttää rekrytointijärjestelmää.
 0 

Ovatko The Northern Pearl kurssit tehokkaita?

Yritämme parhaamme mukaan luoda kursseja, jotka vastaavat nykyisiä rekrytointitarpeita ja pysyvät parhaiden käytäntöjen mukaisina. Siksi opetusmenetelmämme ei noudata vanhaa menetelmää, vaan sitä sovelletaan maista, joissa on maailman edistynein koulutus, kuten Suomi.
 0 

Ovatko kurssit The Northern Pearl ilmaisia?

Vastaus kuuluu opettajillesi. Jos ohjaajat asettavat kurssiisi ilmaiseksi, saat ilmaisia ​​tunteja. Toisaalta, jos tarvitset erityistä apua, sinun on otettava yhteyttä asiantuntijoihimme tai luennoitsijoihimme, he saattavat periä maksun opetuksesta ja palveluista.
 0 

Millä ehdoilla kurssit ovat ohjaajalle The Northern Pearl?

Jokainen verkkokurssi isännöi meitä ilmaiseksi, mutta 24 kuukauden jakson ja alhaisen opiskelijaindeksin jälkeen. Kurssi ei kelpaa The Northern Pearl, ja se poistetaan tai päivitetään houkuttelemaan opiskelijoita.
 0 

Mikä on The Northern Pearl tarkoitus?

Haluamme tuoda hyödyllisen työkalun opiskelijoille, luennoitsijoille ja tutkijoille ympäri maata. Avoimen verkko-oppimisen etuna on kaikkien älyllisten lähentäminen.
 0 

Kuka on The Northern Pearl?

The Northern Pearl on koulutuksellinen sosiaalinen verkosto, jolla on 10 vuoden kokemus ja joka on erikoistunut Edtechin johtamiseen maailmassa. Meillä on laaja yhteistyö monien kansainvälisten ystävien kanssa tuodaamme Vietnamin nuorelle sukupolvelle nykyaikaista koulutusta. Mutta tällä hetkellä laajennamme kaikkia nuoria maailman kansalaisia ​​kaikissa maissa.
 0 

Kuinka voin rekisteröityä The Northern Pearl -järjestelmään?

Siirry vain rekisteröintilinkkiin täällä https://thenorthernpearl.com/register/
 0 

Kuinka The Northern Pearl lukukausimaksujen palautuspolitiikka on?

Palautamme kurssin ensimmäisen 7 päivän aikana, jos et ole tyytyväinen kurssiin. Toisesta kuukaudesta lähtien, jos et ole tyytyväinen ohjelmaan, lopeta vain maksaminen Paypalista, napsauta peruuta uusinta tai lähetä sähköpostia järjestelmänvalvojalle. Huomaa, että emme palauta maksua, joka alkaa käyttää toisesta kuukaudesta alkaen.
 0 

Kuinka ilmoittautua kursseille The Northern Pearl?

Napsauta vain -sign up-painiketta haluamallesi kurssille.
 0 

Ketä käyttävät The Northern Pearl?

Opiskelijat, opettajat, luennoitsijat, eläkeläiset, eläkkeellä olevat vanhimmat tai henkilöt, jotka haluavat parantaa tietämystään ja taitojaan, mutta aika on rajallinen The Northern Pearl on loistava valinta.
 0 

Entä jos unohdin salasanani?

Voit napsauttaa Kadonnut salasana ja järjestelmä lähettää automaattisesti linkin korvaamaan uuden salasanan sähköpostissasi.
 0