FAQ

Vem är The Northern Pearl?

The Northern Pearl är ett pedagogiskt socialt nätverk med 10 års erfarenhet som specialiserat sig på ledande Edtech i världen. Vi har en bred förening med många internationella vänner för att ge den unga generationen Vietnam en modern utbildning. Men för tillfället expanderar vi till alla unga världsmedborgare i alla länder.
 0 

Vem är användarna av The Northern Pearl?

Studenter, lärare, föreläsare, äldre, pensionerade äldre eller de som vill förbättra sina kunskaper och färdigheter men tiden är begränsad The Northern Pearl är ett bra val.
 0 

Vad händer om jag har glömt mitt lösenord?

Du kan klicka på Glömt lösenord och systemet skickar automatiskt en länk för att ersätta det nya lösenordet i din e-post.
 0 

Vad är syftet med The Northern Pearl?

Vi vill ta ett användbart verktyg för studenter, föreläsare och forskare över hela landet, fördelarna med öppen e-lärande är att föra alla intellektuella närmare varandra.
 0 

Kan jag sälja mina böcker på The Northern Pearl?

Ja. Kontakta admin för mer information.
 0 

Kan jag ladda ner The Northern Pearl läromedel?

Svaret är nej. Eftersom allt The Northern Pearl undervisningsinnehåll är upphovsrättsskyddat är det olagligt att distribuera materialet eller använda det för ett kommersiellt syfte. Om inte sådant material är godkänt av lärarna eller skaparna av den kursen.
 0 

Kan jag använda sektionen för allmän kunskap?

Ja. Du är fri att återanvända innehållet men använder inte detta innehåll för kommersiella ändamål.
 0 

Kan jag använda rekryteringsfunktioner på The Northern Pearl?

Ja. Arbetsgivare får rätt att använda rekryteringssystem.
 0 

Kan jag använda försäljningsfunktionen för The Northern Pearl?

Ja. Du får rätten till en säljare och kan skapa din egen butik. Villkor för kontoutgivning är information om kontoinnehavare, ID-kortnummer och kredit- / betalkort för handeln på golvet.
 0 

Hur registrerar jag sig för kurser på The Northern Pearl?

Klicka bara på -sign up-knappen för den kurs du vill.
 0 

Hur registrerar jag mig för The Northern Pearl -system?

Gå bara till registreringslänken här https://thenorthernpearl.com/register/
 0 

Hur är The Northern Pearl policy för återbetalning av undervisning?

Vi återbetalar undervisningen inom de första sju dagarna om du inte är nöjd med kursen. Från den andra månaden och framåt, om du inte är nöjd med programmet, bara sluta betala från Paypal, klicka på avbryt reoccur eller e-post till admin. Observera att vi inte återbetalar avgiften för att börja använda från den 2: a månaden och framåt.
 0 

För instruktören, vilka förhållanden finns dina kurser på The Northern Pearl?

Varje onlinekurs hålls gratis av oss men efter en 24-månadersperiod och ett lågt studentindex. Kursen är inte berättigad att finnas på The Northern Pearl och kommer att tas bort eller uppgraderas för att locka studenter.
 0 

Är The Northern Pearl kurser effektiva?

Vi gör vårt bästa för att skapa kurser som matchar nuvarande rekryteringsbehov och följer bästa praxis. Därför följer vår undervisningsmetod inte den gamla metoden utan tillämpas från länder med världens mest avancerade utbildning, till exempel Finland.
 0 

Är kurserna på The Northern Pearl gratis?

Svaret är upp till dina instruktörer. Om instruktörerna ställer in för att din kurs ska vara gratis får du gratis lektioner. Å andra sidan, om du behöver särskild hjälp, bör du konsultera våra experter eller lärare, de kan ta ut en avgift för undervisning och tjänster.
 0